Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Miss Da Team 2013.03.02. 23:25

Welkám

Adva van egy wannabe multi, két szende lélek első komoly munkahelye. Összetalálkoznak, összebarátkoznak, közös feladatokat kapnak, aztán jól szétszedik őket, majd egy szép napon - vagyis pár év nyüglődés után- az egyiknek tele lesz a töke /pedig az a másiknak van/ a helyjel, és inkább egy kontinenssel arrébb áll, öncélú mégtöbbpénztermelés helyett inkább nonprofitkodni és segíteni kicsit.

Na de mi lesz a kétfős tímmel így? Hát persze, hogy eszkalálják a suttyomban zajló munkahelyi levelezést, és a csipcsup ládagyári ügyek tárgyalásából szépen átcsapnak az élet kisebb-nagyobb igazságainak keresésébe, felfedezésébe vagy épp eldobásába.
Aztán ezt vagy megkönnyíti a távolság, vagy nem.

Az e-mailek valósak, nyilván a kezdés kicsit in medias res lesz, de hát ez van
A nevek szerencsére az iszonyatosan rossz név- és arcmemóriánk miatt eredetileg is kódolva voltak, ahol esetleg felismerhetőek lennének, ott kivettük :) Nem cél hogy bárki felismerhető legyen.


Jó olvasást!

A bejegyzés trackback címe:

https://missdateam.blog.hu/api/trackback/id/tr75113914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása